U kan het beachterrein van zulte reserveren via mail aan sporthal@zulte.be

Zulte Beacht

Voor het tweede jaar op rij stelt gemeente Zulte het beachterrein gratis ter beschikking van de zultse volleybalverenigingen.

VC Kuros Heren staat graag in voor een vlotte reservatie van het terrein tijdens de zomermaanden én meteen ook tijdens de uren waarop de sporthal gesloten is, zodat we deze zomer optimaal van de zon, het zand én onze sport kunnen genieten!

Hou je a.u.b. rekening met:

  • Reservaties met foutieve gegevens, worden (automatisch) geannuleerd.
  • Een half uur voor de start van jouw reservatie, ontvang je een mail met de toegangscode voor het terrein. Deze code geef toegang tot het sleutelkluisje aan de poort achteraan, naast de school.
  • Er zijn drie sleutels: 1 voor de poort, 1 voor het terrein en 1 voor het materiaalkot. Zorg bij je vertrek a.u.b. dat alles netjes afgesloten is.
  • Gelieve uitsluitend het materiaal van de eigen club te gebruiken!
  • Kan je toch niet komen? Annuleer dan a.u.b. jouw reservatie. Zo kan je wellicht iemand anders een plezier doen! Lekker sportief!
  • Wij beachen graag netjes! Merk je bij aankomst schade of onregelmatigheden op, of ligt het er vuil bij? Neem dan a.u.b. een foto en mail deze onmiddellijk naar zultebeacht@vckuroszulte.be! Vergeet dit niet: wie niets laat weten, zal het mogen uitleggen...

Je kan met al jouw vragen of opmerkingen terecht op het mailadres zultebeacht@vckuroszulte.be. In noodgevallen kan je ook terecht op GSM-nummer 0494 63 36 17 of bij de zaalwachter van de sporthal.

En... Geniet van jouw sportieve actie!! Tot op het Beachveld!!