U kan het beachterrein van zulte reserveren via mail aan sporthal@zulte.be

Wie deze zomer gebruik Wie deze zomer gebruik wil maken van het beachterrein achter de sporthal, zal dit net als vorig jaar opnieuw moeten doen via de zaalwachters.
Het reservatiesysteem "Zulte Beacht" via deze pagina, toonde in de zomers 2021 & 2022 aan dat het opzetten van een goed werkend zomeralternatief voor reservaties tijdens de sluiting van de sporthal, haalbaar is. Het is nu wachten op de Gemeente Zulte om hun belofte om dit op te nemen, te zien uitkomen...

Actief Kuros Heren-lid dit jaar?

Wij ondersteunen actieve kurosleden uiteraard graag in deze zomeractiviteit, en maken daarom graag volgende afspraken in overleg met de zaalwachters:

 1. VC Kuros Heren betaalt de huur als MINSTENS 1/3 van de aanwezige spelers actieve leden zijn van onze club.
 2. Reserveren doe je per mail aan sporthal@zulte.be en je plaatst voorzitter@vckuroszulte.be in CC.
  Belangrijk: Wanneer voorzitter@vckuroszulte.be NIET in CC staat, zal de reservatie steeds privé aangerekend worden.
  Bij gebruik zonder voorafgaande reservatie zullen de zaalwachters dit als privé-reservatie noteren en aanrekenen, tenzij er ten laatste de dag na het gebruik alsnog een mail naar sporthal@zulte.be & voorzitter@vckuroszulte.be in CC vertrekt met de vermelding van de reservatie (Tip: doe dat onmiddellijk... kleine moeite...)
  Géén reactie van voorzitter@vckuroszulte.be is een stilzwijgend akkoord, dus je hoeft niet op een reactie te wachten om te beachen, maar uiteraard wél op een reactie van één van de zaalwachters.
 3. Verdere afspraken i.v.m. gebruik verlopen via de zaalwachters.

Wij wensen jullie sportief beachplezier deze zomer!!

Zulte Beacht

Voor het tweede jaar op rij stelt gemeente Zulte het beachterrein gratis ter beschikking van de zultse volleybalverenigingen.

VC Kuros Heren staat graag in voor een vlotte reservatie van het terrein tijdens de zomermaanden én meteen ook tijdens de uren waarop de sporthal gesloten is, zodat we deze zomer optimaal van de zon, het zand én onze sport kunnen genieten!

Hou je a.u.b. rekening met:

 • Reservaties met foutieve gegevens, worden (automatisch) geannuleerd.
 • Een half uur voor de start van jouw reservatie, ontvang je een mail met de toegangscode voor het terrein. Deze code geef toegang tot het sleutelkluisje aan de poort achteraan, naast de school.
 • Er zijn drie sleutels: 1 voor de poort, 1 voor het terrein en 1 voor het materiaalkot. Zorg bij je vertrek a.u.b. dat alles netjes afgesloten is.
 • Gelieve uitsluitend het materiaal van de eigen club te gebruiken!
 • Kan je toch niet komen? Annuleer dan a.u.b. jouw reservatie. Zo kan je wellicht iemand anders een plezier doen! Lekker sportief!
 • Wij beachen graag netjes! Merk je bij aankomst schade of onregelmatigheden op, of ligt het er vuil bij? Neem dan a.u.b. een foto en mail deze onmiddellijk naar zultebeacht@vckuroszulte.be! Vergeet dit niet: wie niets laat weten, zal het mogen uitleggen...

Je kan met al jouw vragen of opmerkingen terecht op het mailadres zultebeacht@vckuroszulte.be. In noodgevallen kan je ook terecht op GSM-nummer 0494 63 36 17 of bij de zaalwachter van de sporthal.

En... Geniet van jouw sportieve actie!! Tot op het Beachveld!!