Nieuwsberichten

Al eens aan (de) scheidsrechter gedacht?

Ze zijn onmisbaar!! Geen scheids is géén (eerlijke) competitie. Dan worden wedstrijden gewone "onder-onsjes"...

Dus... al eens gedacht aan een carrière als scheidsrechter? Kuros Heren steunt graag iedereen (M/V/X) met ambities in "scheidsrechterskunde volleybal". Van occasioneel tot professioneel, van de ik-wil-het-wel-eens-proberen tot de geroutineerde scheids: wie wil fluiten is welkom!

Interesse? Vul het formulier "Scheidsrechters gezocht" in en wij contacteren je zo snel als mogelijk. We geven je graag alle info die wij ontvingen én wie weet... spreken we af voor jouw eerste écht fluitconcert... :-)
Maak publiciteit bij/voor VC Kuros Heren!

VC Kuros Heren streeft er sinds jaar en dag naar om het lidgeld voor elke speler binnen de perken te houden. Daarom is extra steun via publiciteit bij bedrijven onontbeerlijk. We zijn onze wervingscampagne voor sponsors/publiciteit seizoen 2024-2025 gestart en hierbij hebben wij jullie hulp nodig!


Heb je zelf een bedrijf, éénmanszaak of méér? Organiseer jij iets? Naast de publiciteitsformules per jaar, bieden we vanaf volgend seizoen ook de mogelijkheid om uw publiciteit per week voor jouw event/opendeurdag/merk/actie/... via VC Kuros Heren te voeren!

Wist je trouwens dat je als sponsor meteen ook opgenomen wordt in deze nieuwsbrief én onze website? Laat je zien en steun VC Kuros Heren!
Gebruik ons digitaal formulier Publiciteit seizoen 2024-2025 om een vrijblijvende prijsofferte op te vragen! We bezorgen je meteen ook onze folder met een volledig overzicht van de mogelijkheden en prijzen.


Werk jij bij of ken jij een bedrijf die in Zulte en/of Oost-Vlaanderen hun publiciteit graag koppelt aan onze sportclub? Stuur dit mailtje dan a.u.b. door naar de verantwoordelijke binnen dit bedrijf!


Géén van bovenstaande? Géén probleem, maar… DENK AAN ONZE SPONSORS!

 

Help onze sportclub om ook volgend seizoen onze werking te garanderen en het lidgeld betaalbaar te houden!

Trooper je mee?
Ook jij kan geld doneren aan onze volleybalclub zonder er zelf iets voor te moeten betalen! Wist je dat, wie bv. zijn reis boekt met Trooper-aanmelding, écht wel Kuros zou kunnen sponsoren! En dat voor geen cent meer... 


Koop je regelmatig iets online? 

  1. Check EERST ONZE SPONSORS! ;-)
  2. Surf dan naar https://trooper.be/kuroszulteheren
  3. Zoek je favoriete webshop 
  4. en plaats je bestelling...

Nadien krijg je een mailtje van Trooper met hoeveel centjes je voor Kuros spaarde. Zo gemakkelijk is het, en nee… de artikelen zijn niet duurder als je via Trooper besteld. Test maar eens uit!


Zo simpel is het! Op die manier verdiende Kuros vorige maand € 97! Dit is misschien niet veel, maar alle beetjes helpen én hoe méér jullie aan ons denken bij het Trooperen, hoe lager we het inschrijvingsgeld kunnen houden! Dus alvast een dikke merci aan wie wél al aan ons dacht!

Enkele voorbeelden van webshops die deelnemen zijn Dreamland, Decathlon, Coolblue, Bol, JBC, TakeAway, Farmaline en nog 600 andere. Vind je jouw ding niet bij onze sponsors? Denk dan aan Trooper!


242 x dank-u-wel!
We blikken tevreden terug op een meer dan geslaagde editie van het Eetfestijn aka Herfstbarbecue. De jeugd tekende massaal present, de sfeer was prima en het eten superlekker.

De tombola, met méér dan 100 prijzen, kreeg met de airco van BNN Technics zijn kers op de taart! 

Save the date voor volgend jaar: 17/11/2024 (we aanvaarden nog géén inschrijvingen 😁).

Dank aan allen die hun steentje bijdroegen aan deze editie!!
Dank-u-wel aan allen die er bij waren.

Op zoek naar volleybalkampen?
​Op de lidmaatschap-pagina is er een item toegevoegd! Links voor Leden met o.a. een link naar VZW Split, gerenommeerd voor de volleykampen die zij aanbieden! Regelmatig eens gaan kijken is aangeraden (of schrijf je in op hun nieuwsbrief).
Kuros = Jeugdvriendelijke Volleybalclub
JSF-Label-2022-VC Kuros Zulte.png
​We ontvingen vandaag van Volley Vlaanderen het label Jeugdvriendelijke Volleybalclub!

Jawel, best trots, maar we hebben er dan ook ons best voor gedaan! De startdag eind augustus, een idee van Leen De Neve, zag het levenslicht in 2021. We hebben ook volop ingezet op de vriendjesdagen (en doen hier dit jaar opnieuw aan mee!) én vorig seizoen sloten we ook voor het eerst aan bij Start2Volley-tornooien voor de U9, en ook dat was een "schot in de roos"!
Ook het aanbieden van balgewenning (U7) en volley-initiatie (U9) is hierbij doorslaggevend:  het is een stevige basis voor onze jeugdwerking.

Dit seizoen blijven we werken aan een goede jeugdopleiding: voor élke ploeg werd een goede technische trainer gevonden! We zetten opnieuw volop in op startende jeugd. Hierbij hebben we niet alleen aandacht voor de kleinsten onder ons, want ook in de U13, U15 én U17 mochten we nieuwe spelers verwelkomen!

Vorig seizoen hebben we ook werk gemaakt van de 'KurosAspiranten': we gaan in eigen rangen op zoek naar coach- én scheidsrechterstalent! Dit jaar zetten we dit initiatief zeker verder, want onze jeugd is de basis van onze toekomstige Heren!!

Het is misschien 'maar een label', maar toch ééntje waar wij best trots op zijn!