Nieuwsberichten

Hoe kan je (her-)inschrijven voor seizoen 2022-2023?
Optie 1: dé beste keuze: DIT WEEKEND !!

Op vrijdag 20 mei van 19u.30 tot 22u.30 en 
Op zaterdag 21 mei van 9u.30 tot 12u.30

Waar? Sportcafé Zulte, Waalstraat 118.

Er wordt een pasmoment voor de club-T-shirt (=iedereen) en de nieuwe wedstrijdkledij voorzien (U11, U13 en Heren), mogelijkheid om extra kledij te bestellen, update van de pasfoto's (leg je haar dus goed) én persoonsgegevens en je kan meteen ook het lidgeld 2022-2023 vereffenen. Dit kan cash of via Payconiq.
Breng meteen ook uw terugbetalingsaanvraag van uw mutualiteit mee! = snel geregeld 👌 

Optie2: voor wie NIET aanwezig kan zijn op 20 of 21/05

Bestaande leden: jullie krijgen per mail een oproep om je lidmaatschap te vernieuwen en tijdig een overschrijving te doen. Herinschrijven per mail lukt, maar dat passen per mail is nog in ontwikkeling 😉. Volgend pasmoment is op de startdag voor U7 t/m U13 op zaterdag 20/08. U15, U17 of Heren die niet komt passen spelen volgend seizoen in een string... of maken een afspraak via kledij@vckuroszulte.be!
 

Nieuwe leden U15 en ouder: mail info@vckuroszulte.be !
Nieuwe leden U7 t/m U13: welkom op onze startdag op zaterdag 20/08 om 10 uur! Je krijgt er alle info én je mag 3x gratis proberen!!


Lidgeld 2022-2023 & info Lidmaatschap

Seizoen 2022-2023: Wij gaan er een lap op geven!!

Voorwaar, voorwaar! Wonderen bestaan!

Waar we 2 weken geleden bijna halfdood waren (van het zoeken naar trainers en coaches)… lijken alle (lees: de belangrijkste) problemen voor het volgend seizoen gesmolten als sneeuw voor de zon! Kuros (her)leeft en we gaan een mooi seizoen tegemoet!

Een dikke en wélgemeende dank-u-wel aan iedereen die mee hielp denken, zijn/haar contacten aansprak én uiteindelijk ook in de bres is willen springen!!

De onderstaande trainingsuren zijn nog onder voorbehoud van de goedkeuring door de gemeente Zulte én de wedstrijduren zijn de uren waarop wij de thuiswedstrijden aanvragen.

Ploeg

Trainingsuren

Wedstrijden

Coaches

Vobog

Vr.  20u.30-23u.

Vr. 21u.

 

Heren

Di. - 20u. - 22u.

Vr. - 20u. - 22u.

Za. 20u.

Thomas Roobroeck
Thijs Coorevits

U17

Di. - 18u. - 20 u.

Vr. - 18u.30 - 20 u.30

Za. 16u.

Niels Baron

Wim Deschoenmaecker

U15

Ma. - 18u.30 - 20u.

Do. - 18u.30 - 20u.

Za. 13u.30

Céline Neirynck

Maarten Deleersnyder

U13a

Di. - 18u.30 - 20u.

Vr. - 18u.30 - 20u.

Za. 13u.30

Thybo De Geyter

Chris Vandaele

U13b

Ma. - 18u.30 - 20u.

Vr. - 18u.30 - 20u.

Za. 13u.30

Lennert Tandt
Aaron De Geyter

U13c

Ma. - 18u.30 - 20u.

Wo. - 18u.30 - 20u.

Za. 10u.

Evy Vandaele
Che Demets

U11 2B

Ma. - 18u.30 - 20u.

Do. - 18u.30 - 20u.

Za. 13u.30

Vanessa Millecamps

(Mauro? of … of Frederik)

U11 2.0

Za. - 10u. - 11u.30

Zo. 10u.

Robbe De Smijter

Brent Vandaele

Wout Devreese

U9

Za. - 11u. - 12u.

 

Stephan Buyse

U7

Za. - 10u. - 12u.

 

Stephan Buyse


Zulte Beacht weer!
Jawel! Vanaf nu kan je terug gebruik maken van het beachterrein achter de sporthal. In samenspraak met gemeente Zulte gebruiken we opnieuw hetzelfde reservatiesysteem en bijhorende werking als vorige zomer.
 
De sportdienst van gemeente Zulte regelde opnieuw het gratis ter beschikking stellen en het klaarzetten van het terrein. Na overleg werd er ook voor gekozen om dit jaar énkel de leden van de Zultse volleybalverenigingen toegang te geven tot het beachterrein.
 
Goesting om te beachen? Je kan tot een uur op voorhand reserveren via zultebeacht.vckuroszulte.be!

Trooper je mee?

Ook jij kan geld doneren aan onze volleybalclub zonder er zelf iets voor te moeten betalen!

Koop je regelmatig iets online? 

  1. Check EERST ONZE SPONSORS! ;-)
  2. Surf dan naar https://trooper.be/kuroszulteheren
  3. Zoek je favoriete webshop 
  4. en plaats je bestelling...

Zo simpel is het!

Laatst verdienden wij nog € 1,37 via JBC en € 1,73 bij bol.com...

Lijkt misschien niet veel maar alle beetjes helpen.

Enkele voorbeelden van webshops die deelnemen zijn Dreamland, Decathlon, Coolblue, Bol, JBC, TakeAway, Farmaline en nog 600 andere.

 

Nadien krijg je een mailtje van Trooper met hoeveel centjes je voor Kuros spaarde.

Deel dit dan gerust op de facebookpagina van VC Kuros Heren Zulte.

Zo gemakkelijk is het, en nee… de artikelen zijn niet duurder als je via Trooper besteld.


Vind je jouw ding niet bij onze sponsors? Denk dan aan Trooper!


Coach @ Kuros
Kuros Heren wil jongeren motiveren om hun liefde voor Volley uit te dragen.
Al onze 'oudste' U15-spelers werden op de beurtrol gezet om minstens één keer als hulpcoach bij onze balgewenning te proeven van het trainen. Wij hopen op die manier dat ze de smaak te pakken krijgen!

Iedereen kan als coach aan de slag met een 'J-licentie' (jeugd), maar wil je ook het volgend seizoen verder coachen, dan moet je minstens één opleiding volgen, erkend door Volley Vlaanderen. Kuros Heren organiseert i.s.m. Kuros Dames op 20/02/2022 een clinic op eigen bodem: Hoe sneller techniek aanleren door de juiste bij-oefeningen te koppelen met de juiste techniek.

Wie eenmaal de trainerskriebel te pakken heeft, kan bij ​Sport Vlaanderen terecht voor een opleiding "Instructeur B", "Trainer B" en "Trainer A". Volley Vlaanderen erkent deze opleidingen voor het bekomen van een C-licentie of B-licentie. Het opleidingsaanbod van de Vlaamse Trainersschool (VTS - Sport Vlaanderen) kreeg een update: Aanbod algemeen gedeelte.
De coaches van Kuros Heren die een opleiding succesvol afronden, krijgen van ons hun inschrijvingsgeld terugbetaald!

Microsoft erkent VZW Kuros Zulte als Non-profit...
​... en dat levert ons een aantal voordelen op!

Vanaf nu beschikken wij over maar liefst 300 gratis Microsoft 365 Business Basic-abonnementen én 10 gratis Business Premium-abonnementen. Ruimschoots voldoende om alle medewerkers van Kuros Zulte vanaf nu een volwaardige account op Microsoft 365 met bijhorende mailbox, toegang tot OneDrive van VZW Kuros Zulte, Teams, de online office-apps,... te geven.

Daarnaast krijgen we alle extra abonnementen die we nodig zouden hebben aan NonProfit-prijzen en geloof me: daar zit een serieuze korting op!

Op die manier kunnen we onze 'digitale' omgeving verder uitbouwen en de werking van onze VZW verder digitaliseren met een professioneel topproduct. 

De 10 Business Premium abo's worden voorbehouden voor de bestuursleden die het échte werk doen. Alle andere leden die op één of andere manier actief meewerken, kunnen dus een @vckuroszulte.be krijgen...
Interesse? Vul dan het aanvraagformulier Microsoftaccount @vckuroszulte  in!


Al eens aan (de) scheidsrechter gedacht?
​Al eens gedacht aan een carrière als scheidsrechter? Wist je dat... ze onmisbaar zijn? Geen scheids is géén (eerlijke) competitie. Dan worden wedstrijden gewone "onder-onsjes"...

Kuros Heren steunt graag iedereen (M/V/X) met ambities in "scheidsrechterskunde volleybal". Van occasioneel tot professioneel, van de ik-wil-het-wel-eens-proberen tot de geroutineerde scheids: wie wil fluiten is welkom!

Interesse? Vul het formulier "Scheidsrechters gezocht" in en wij contacteren je zo snel als mogelijk. We geven je graag alle info die wij ontvingen én wie weet... spreken we af voor jou eerste fluitconcert... :-)
Volley Oost-Vlaanderen en de Provinciale Scheidsrechterscommissie organiseren op 15 januari opnieuw een cursus: info op Volley Oost-Vlaanderen.
Ooit hoop ik om in naam van Kuros Heren iemand te mogen aanmelden!Sportclub met steun van