VC Kuros Zulte

 

ZULTE / ASSENEDE -

Hoewel Zulte zijn libero Thomas Roobroeck moest omvormen naar passeur en moest harken om voldoende nieuwe spelers aan te trekken, won de nieuwkomer al een van zijn eerste twee matchen.

De heren B zijn knap begonnen aan hun seizoen in 3e provinciale. Na een aarzelende start, deden ze de match kantelen en wonnen verdiend met 1-3 cijfers van Zele-Berlare. Onze heren A bekampten enkele uren later ook Zele-Berlare in 1e provinciale. Ze konden de lijn van de openingswedstrijd niet doortrekken en verloren kansloos met 3-0.

3 jaar nadat het team in in divisie werd opgedoekt, mocht Kuros A alweer zijn opwachting maken in de hoogste provinciale reeks. Met Moerbeke-Waas stond wel direct een stevig team op hen te wachten. Maar Kuros speelde knap volleybal en streed voor elk punt. Ze hielden de 3 punten verdiend thuis en gaven onmiddellijk hun visitekaartje af als promovendus. Onze heren A zijn ondertussen al 29 competitiewedstrijden ongeslagen in eigen huis. Benieuwd waar deze reeks eindigt…

Een van de verrassingen van de eerste speeldag in eerste provinciale was de 3-1-zege van nieuwkomer Zulte tegen titelkandidaat Moerbeke.

Het Wekelijks Nieuws stelde de 2 herenploegen van VC KUROS ZULTE HEREN voor in de editie van 9 september 2016

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
24/01
Veerle Verschuere
26/01
Maxim Coorevits
27/01
Milan De Smijter
30/01
Maxime De Baere
30/01
Roma Dhaene
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com