VC Kuros Zulte

 

Zowel de Heren A als B gingen op bezoek bij Lokeren. Kuros B moest nipt de duimen leggen na een spannende wedstrijd (3-2). Enkele uurtjes later sloten de Heren A hun wedstrijd af met een relatief vlotte overwinning. Het werd 0-3, waarin enkel in set 2 een achterstand moest goedgemaakt worden. Door de overwinning komen zij op een knappe 4e stek in het klassement.

ZULTE -

Na zijn 3-0-zege tegen gewezen leider Lede moet Zulte dit weekend op bezoek bij middenmoter Lokeren.

ZULTE -

Na drie nederlagen op rij, waarin Zulte slechts een punt sprokkelde, was die promovendus diep weggezakt in de klassering. Het verraste vorig weekend door leider Lede te verslaan met 3-0.

De Heren A zetten een puike prestatie neer door de leider in 1e provinciale, Dynaco Lede, met 3-0 cijfers naar huis te sturen. Kuros acteerde 3 sets op hoog niveau, waardoor Lede geen aanspraak kon maken op deelwinst. Kuros komt hierdoor op een 7e plaats.
Kuros B verloor net zoals vorige week, dit keer in de competitie, met 3-0 van Temse. Zij staan hierdoor op een 9e plaats.

Waar Kuros enkele weken terug nog quasi kansloos verloren tegen Zele-Berlare, namen ze in de bekercompetitie knap revanche. De rollen waren volledig omgedraaid deze keer en het was Kuros die de lakens uitdeelde. Een knappe 0-3 zege en een plaatsje in de 1/8e finale tot gevolg.
Kuros B moest zijn meerdere erkennen in reeksgenoot Temse. Setwinst zat er nooit in tegen een superieur Temse, waardoor onze Heren B uitgeschakeld zijn in de beker KOVV.

Kuros A speelde een wisselvallige partij op bezoek bij Lochristi-Wachtebeke. Bij momenten waren ze de betere ploeg, maar dat wisselden ze af met slordig inefficiënt volleybal. Ze gingen dan ook de boot in met 3-1. Kuros B kon ook voor geen 2e overwinning zorgen dit seizoen. Ze verloren 3-1 bij Herzele/Borsbeke na een spannende partij.

Kuros A begon dramatisch aan hun thuiswedstrijd tegen Assenede. Het werd de eerste 2 sets weggespeeld door een sterk Assenede. Maar de heren A herpakten zich knap, kwamen terug tot 2-2 en dwongen verdiend een belle af. Daarin verloor het nipt, waardoor ze een eerste thuisnederlaag sinds lang aangesmeerd krijgen.

ZULTE / ASSENEDE -

Hoewel Zulte zijn libero Thomas Roobroeck moest omvormen naar passeur en moest harken om voldoende nieuwe spelers aan te trekken, won de nieuwkomer al een van zijn eerste twee matchen.

De heren B zijn knap begonnen aan hun seizoen in 3e provinciale. Na een aarzelende start, deden ze de match kantelen en wonnen verdiend met 1-3 cijfers van Zele-Berlare. Onze heren A bekampten enkele uren later ook Zele-Berlare in 1e provinciale. Ze konden de lijn van de openingswedstrijd niet doortrekken en verloren kansloos met 3-0.

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
15/08
Mieke Huysse
16/08
Dimitar Ivanov
16/08
Juul Van steenberghe
19/08
Pascal Polet
20/08
Thor Coudyzer
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com