VC Kuros Zulte

 

Kuros blijft zijn zegereeks verder zetten in 1e provinciale. Ze versloegen de buren uit Ename met 3-1. Enkel in set 3 kwamen ze in de problemen. Hierdoor behalen ze 14 op 15 de jongste matchen en staan ze weer wat steviger op plek 3. 
Kuros B blijft zoekende naar de 2e overwinning dit seizoen. Ze verloren met 0-3 van Drongen en blijven 9e in de stand.

Nadat eersteprovincialer Zulte vorige week vijf sets nodig had om zijn competitieduel met Eevoc te winnen, versloeg het vorig weekend dezelfde reeksgenoot met 0-3 in de 1/8ste finale van de KOVV-beker. Andries Nachtergaele (35) was weer een sterkhouder;

Op bezoek bij Ertvelde/Evergem, de 4e uit 1e provinciale, werd vooraf een uiterst spannende wedstrijd verwacht. Het draaide weliswaar anders uit. Kuros speelde degelijk volleybal en had in de 3 sets telkens de beste eindsprint. Ze wonnen knap met 0-3 en staan zo in de kwartfinale van de Oost Vlaamse beker!

Nadat eersteprovincialer Zulte vorige weekend zijn competitiematch tegen Ertvelde-Evergem met 2-3 won, staan beide subtoppers vanavond opnieuw tegenover elkaar in de 1/8ste finales van de KOVV-beker.

Kuros A ging op bezoek bij Ertvelde/Evergem om te strijden voor plaats 3. De wedstrijd werd een thriller van formaat. Na 2u30 spanning, kon Kuros de wedstrijd met 2-3 winnend afsluiten. Daarmee worden ze alleen 3e op 3 punten van de leidersplaats.
De heren B gingen na een verdienstelijke partij met 3-1 verliezen bij Hemelveerdegem. Zij blijven 9e in de stand.

EVERGEM / ZULTE -

Met de tweestrijd tussen Ertvelde-Evergem en Zulte staan dit weekend twee subtoppers tegenover elkaar. Met drie punten minder dan leider Vamos delen ze de derde plaats.

Kuros B leek op weg naar een vlotte overwinning, maar liet een 2-0 voorsprong verloren gaan en moest met 2-3 de duimen leggen. De heren A wonnen later op de avond met 3-1 van Zottegem. Een verdiende overwinning, waarin Kuros in set 3 nog een matchbal liet liggen. Maar in set 4 zetten ze orde op zaken. Door de overwinning nemen ze hun plekje in de top 3 in.

Zowel de Heren A als B gingen op bezoek bij Lokeren. Kuros B moest nipt de duimen leggen na een spannende wedstrijd (3-2). Enkele uurtjes later sloten de Heren A hun wedstrijd af met een relatief vlotte overwinning. Het werd 0-3, waarin enkel in set 2 een achterstand moest goedgemaakt worden. Door de overwinning komen zij op een knappe 4e stek in het klassement.

ZULTE -

Na zijn 3-0-zege tegen gewezen leider Lede moet Zulte dit weekend op bezoek bij middenmoter Lokeren.

ZULTE -

Na drie nederlagen op rij, waarin Zulte slechts een punt sprokkelde, was die promovendus diep weggezakt in de klassering. Het verraste vorig weekend door leider Lede te verslaan met 3-0.

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
26/09
Kurt Moerman
30/09
Sylvie De Breuck
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com