VC Kuros Zulte

 

EVERGEM / ZULTE -

Met de tweestrijd tussen Ertvelde-Evergem en Zulte staan dit weekend twee subtoppers tegenover elkaar. Met drie punten minder dan leider Vamos delen ze de derde plaats.

Kuros B leek op weg naar een vlotte overwinning, maar liet een 2-0 voorsprong verloren gaan en moest met 2-3 de duimen leggen. De heren A wonnen later op de avond met 3-1 van Zottegem. Een verdiende overwinning, waarin Kuros in set 3 nog een matchbal liet liggen. Maar in set 4 zetten ze orde op zaken. Door de overwinning nemen ze hun plekje in de top 3 in.

Zowel de Heren A als B gingen op bezoek bij Lokeren. Kuros B moest nipt de duimen leggen na een spannende wedstrijd (3-2). Enkele uurtjes later sloten de Heren A hun wedstrijd af met een relatief vlotte overwinning. Het werd 0-3, waarin enkel in set 2 een achterstand moest goedgemaakt worden. Door de overwinning komen zij op een knappe 4e stek in het klassement.

ZULTE -

Na zijn 3-0-zege tegen gewezen leider Lede moet Zulte dit weekend op bezoek bij middenmoter Lokeren.

ZULTE -

Na drie nederlagen op rij, waarin Zulte slechts een punt sprokkelde, was die promovendus diep weggezakt in de klassering. Het verraste vorig weekend door leider Lede te verslaan met 3-0.

De Heren A zetten een puike prestatie neer door de leider in 1e provinciale, Dynaco Lede, met 3-0 cijfers naar huis te sturen. Kuros acteerde 3 sets op hoog niveau, waardoor Lede geen aanspraak kon maken op deelwinst. Kuros komt hierdoor op een 7e plaats.
Kuros B verloor net zoals vorige week, dit keer in de competitie, met 3-0 van Temse. Zij staan hierdoor op een 9e plaats.

Waar Kuros enkele weken terug nog quasi kansloos verloren tegen Zele-Berlare, namen ze in de bekercompetitie knap revanche. De rollen waren volledig omgedraaid deze keer en het was Kuros die de lakens uitdeelde. Een knappe 0-3 zege en een plaatsje in de 1/8e finale tot gevolg.
Kuros B moest zijn meerdere erkennen in reeksgenoot Temse. Setwinst zat er nooit in tegen een superieur Temse, waardoor onze Heren B uitgeschakeld zijn in de beker KOVV.

Kuros A speelde een wisselvallige partij op bezoek bij Lochristi-Wachtebeke. Bij momenten waren ze de betere ploeg, maar dat wisselden ze af met slordig inefficiënt volleybal. Ze gingen dan ook de boot in met 3-1. Kuros B kon ook voor geen 2e overwinning zorgen dit seizoen. Ze verloren 3-1 bij Herzele/Borsbeke na een spannende partij.

Kuros A begon dramatisch aan hun thuiswedstrijd tegen Assenede. Het werd de eerste 2 sets weggespeeld door een sterk Assenede. Maar de heren A herpakten zich knap, kwamen terug tot 2-2 en dwongen verdiend een belle af. Daarin verloor het nipt, waardoor ze een eerste thuisnederlaag sinds lang aangesmeerd krijgen.

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
27/01
Milan De Smijter
30/01
Maxime De Baere
30/01
Roma Dhaene
01/02
Freek Desmet
02/02
Arne Bocaege
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com