VC Kuros Zulte

 

Kuros A heeft zijn opdracht in de kwartfinale van de bekercompetitie met glans doorstaan. Het versloeg VDK Gent met 0-3 en staat zonder setverlies bij de laatste 4 in de Oost Vlaamse beker. Daarin wacht reeksgenoot Assenede om te strijden voor een plaats in de bekerfinale!

Onze beide herenploegen ontvingen met VDK Gent een staartploeg in hun competitie. Maar het draaide verkeerd uit. Kuros A ging met 1-3 de boot in na een teleurstellende prestatie. Ze lieten de 3e plaats liggen en zakken zowaar naar een 6e plaats. 
Ook de heren B gingen onderuit met 1-3 en bengelen op een voorlaatste plaats in het klassement.

Omdat Zulte in zijn jongste vijf matchen, op die ene keer na, steeds de volle buit pakte, leek het ook niet kansloos tegen leider Stekene-Sint-Gillis. Spelverdeler Thomas Roobreock (25) en zijn maats werden echter overklast en werden met 3-0 afgepoeierd.

 

Kuros A mocht op bezoek bij de leider, Sint Gillis waas, strijden voor een plek in de top 2. Maar helaas kwam Zulte er nooit aan te pas en moesten ze hun meerdere erkennen in de sterke leider. Geen man over boord, want een 4e plaats is beter dan het vooropgestelde doel. De Heren B wonnen eindelijk hun 2e wedstrijd dit seizoen, eveneens bij Sint Gillis waas. Dankzij deze zege springen ze naar plaats 7.

ZULTE -

Met vijf competitiezeges op rij en bekerwinst tegen reeksgenoot Ertvelde-Evergem bewees Zulte dat het in een goede periode zit. Dat kan Kuros vandaag bewijzen in zijn duel met leider Stekene-Sint-Gillis.

Kuros blijft zijn zegereeks verder zetten in 1e provinciale. Ze versloegen de buren uit Ename met 3-1. Enkel in set 3 kwamen ze in de problemen. Hierdoor behalen ze 14 op 15 de jongste matchen en staan ze weer wat steviger op plek 3. 
Kuros B blijft zoekende naar de 2e overwinning dit seizoen. Ze verloren met 0-3 van Drongen en blijven 9e in de stand.

Nadat eersteprovincialer Zulte vorige week vijf sets nodig had om zijn competitieduel met Eevoc te winnen, versloeg het vorig weekend dezelfde reeksgenoot met 0-3 in de 1/8ste finale van de KOVV-beker. Andries Nachtergaele (35) was weer een sterkhouder;

Op bezoek bij Ertvelde/Evergem, de 4e uit 1e provinciale, werd vooraf een uiterst spannende wedstrijd verwacht. Het draaide weliswaar anders uit. Kuros speelde degelijk volleybal en had in de 3 sets telkens de beste eindsprint. Ze wonnen knap met 0-3 en staan zo in de kwartfinale van de Oost Vlaamse beker!

Nadat eersteprovincialer Zulte vorige weekend zijn competitiematch tegen Ertvelde-Evergem met 2-3 won, staan beide subtoppers vanavond opnieuw tegenover elkaar in de 1/8ste finales van de KOVV-beker.

Kuros A ging op bezoek bij Ertvelde/Evergem om te strijden voor plaats 3. De wedstrijd werd een thriller van formaat. Na 2u30 spanning, kon Kuros de wedstrijd met 2-3 winnend afsluiten. Daarmee worden ze alleen 3e op 3 punten van de leidersplaats.
De heren B gingen na een verdienstelijke partij met 3-1 verliezen bij Hemelveerdegem. Zij blijven 9e in de stand.

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
27/01
Milan De Smijter
30/01
Maxime De Baere
30/01
Roma Dhaene
01/02
Freek Desmet
02/02
Arne Bocaege
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com