VC Kuros Zulte

 

Jawel, de thuismatch tegen Dynaco Lede van zondag 12 november was er eentje om in te kaderen! 25-7, 25-20, 25-15. Met deze drie punten schuiven we op naar de derde plaats !

Beste KUROS’er en volleybalsympathisant,

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we ook deze keer weer de straat op voor onze paaseitjesverkoop.
Dit jaar zal dit op zaterdag 1 april zijn.

De verplaatsing naar Zottegem, de hekkensluiter in het klassement werd een lichte teleurstelling. Kuros A verloor met 3-2 na een zwakke partij. Hierdoor blijft het 7e, net boven de degradatiezone. 

Op bezoek bij Assenede, mocht Kuros A al eens voorproeven wat het te wachten staat in de halve finale van de beker. Assenede speelde Kuros van het kastje naar de muur in set 1 en 2. Kuros vocht knap terug, maar kon het in de belle niet afwerken.
Kuros B moest op zijn beurt ook nipt de duimen leggen tegen Sint Gillis Waas. In een partij die alle kanten op kon, werd met 2-3 verloren.

Na 7 nederlagen op rij, heeft Kuros A eindelijk terug kunnen winnen. Kuros versloeg de voorlaatste, Lokeren. Daarmee blijft het uit de degradatiezone op een 7e plaats.
Ook Kuros B won overtuigend hun partij tegen eveneeens, Lokeren. Het stuurde de hekkensluiter zonder setwinst terug huiswaarts. Kuros blijft 9e.

ZULTE -

Na zeven nederlagen op rij zakte Zulte van de derde naar de negende plek. “We verkeren niet in degradatiegevaar, maar toch is onze thuismatch van vandaag tegen Lokeren heel belangrijk”, zegt setter Thomas Roobroeck. “Het verschil met de hekkensluiter bedraagt slechts vijf punten.”

Kuros A verloor op het veld van Lede met 3-0 cijfers. Enkel in set 1 konden ze het niveau van de tegenstander aan. Vanaf set 2 werd het dooreengeschudde team van het veld gespeeld. 
Kuros B moest na een verdienstelijke partij de duimen leggen tegen de leider in 3e provinciale met 3-0 cijfers.

Nadat het al enkele malen de winst wist te halen op verplaatsing, kon Kuros B dan toch hun eerste thuisoverwinning boeken dit seizoen. Het versloeg, na een sterke partij, het 3e gerangschikte Beveren-Melsele. 
Kuros A kon op halve kracht op geen enkel moment een vuist maken tegen de fiere leider Sint Gillis Waas. Het blijft harken tot de blessuregolf ten einde is.

Beste sportliefhebber en Kuros-Zulte vriend,

Ter ondersteuning van onze club organiseren we dit jaar opnieuw een super wijnactie en helpt u de missie van de club waar te maken ,nl: “een volleybalclub zijn voor ambitieuze jongeren van Zulte en omstreken waarbij de speler, ouder/grootouder en medewerker zich amuseert en betrokken voelt.”

Kuros A kon zonder Maarten en na het uitvallen van Stef nooit een vuist maken tegen Lochristi-Wachtebeke. Het ging kansloos met 0-3 onderuit. Kuros B verloor met 1-3 van Herzele-Borsbeke en blijft 9e in de stand.

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
26/09
Kurt Moerman
30/09
Sylvie De Breuck
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com