VC Kuros Zulte

 

Een grote proficiat voor onze U17 ! Na een zeer spannende wedstrijd (22/25, 25/19, 25/27, 25/15, 15/6) tegen Jartazi Denderhoutem heeft de ploeg zich kunnen plaatsen voor de kwartfinale van de beker van Oost-Vlaanderen. 

De start in de wedstrijd Kuros Zulte Heren - GIMME-E Waasland Kruibeke D op zaterdag 18 november is een parel. Met een overduidelijke 13-25 de eerste set feilloos binnengehaald : Kuros Zulte is op dreef.
 
De tweede set blijkt uiteindelijk een moeilijke : moeizaam in het begin en een uiteindelijk verlies van 25-20. De aanvallen van de tegenstander zijn moeilijk om af te stoppen.
 
Ook de derde is uiteindelijk met verlies, het tij kan niet meer gekeerd worden. De recuperatie bij GIMM-E Waasland is zeer sterk. Uiteindelijke score : 25-18. Een verlies dus voor Kuros Zulte Heren. 
 

Jawel, de thuismatch tegen Dynaco Lede van zondag 12 november was er eentje om in te kaderen! 25-7, 25-20, 25-15. Met deze drie punten schuiven we op naar de derde plaats !

Beste KUROS’er en volleybalsympathisant,

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we ook deze keer weer de straat op voor onze paaseitjesverkoop.
Dit jaar zal dit op zaterdag 1 april zijn.

De verplaatsing naar Zottegem, de hekkensluiter in het klassement werd een lichte teleurstelling. Kuros A verloor met 3-2 na een zwakke partij. Hierdoor blijft het 7e, net boven de degradatiezone. 

Op bezoek bij Assenede, mocht Kuros A al eens voorproeven wat het te wachten staat in de halve finale van de beker. Assenede speelde Kuros van het kastje naar de muur in set 1 en 2. Kuros vocht knap terug, maar kon het in de belle niet afwerken.
Kuros B moest op zijn beurt ook nipt de duimen leggen tegen Sint Gillis Waas. In een partij die alle kanten op kon, werd met 2-3 verloren.

Na 7 nederlagen op rij, heeft Kuros A eindelijk terug kunnen winnen. Kuros versloeg de voorlaatste, Lokeren. Daarmee blijft het uit de degradatiezone op een 7e plaats.
Ook Kuros B won overtuigend hun partij tegen eveneeens, Lokeren. Het stuurde de hekkensluiter zonder setwinst terug huiswaarts. Kuros blijft 9e.

ZULTE -

Na zeven nederlagen op rij zakte Zulte van de derde naar de negende plek. “We verkeren niet in degradatiegevaar, maar toch is onze thuismatch van vandaag tegen Lokeren heel belangrijk”, zegt setter Thomas Roobroeck. “Het verschil met de hekkensluiter bedraagt slechts vijf punten.”

Kuros A verloor op het veld van Lede met 3-0 cijfers. Enkel in set 1 konden ze het niveau van de tegenstander aan. Vanaf set 2 werd het dooreengeschudde team van het veld gespeeld. 
Kuros B moest na een verdienstelijke partij de duimen leggen tegen de leider in 3e provinciale met 3-0 cijfers.

Nadat het al enkele malen de winst wist te halen op verplaatsing, kon Kuros B dan toch hun eerste thuisoverwinning boeken dit seizoen. Het versloeg, na een sterke partij, het 3e gerangschikte Beveren-Melsele. 
Kuros A kon op halve kracht op geen enkel moment een vuist maken tegen de fiere leider Sint Gillis Waas. Het blijft harken tot de blessuregolf ten einde is.

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
22/11
Milan Coorevits
25/11
Gino Oosterlynck
26/11
Selina Baron
26/11
Thomas Roobroeck
26/11
Sammy Baron
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com