VC Kuros Zulte

 

Zulte Beacht is een initiatief om het beachterrein aan de sporthal in Zulte op een vlotte manier te kunnen reserveren.  Via het reservatieformulier kan je tot 1 uur op voorhand nakijken of het terrein vrij is, en kan je jouw reservatie plaatsen.

Zin om met enkele vriend(inn)en een balletje te slaan? Reserveren is vanaf nu snel en eenvoudig!

Nu zondag 7 februari mogen we maar liefst 277 menu's klaarzetten voor afhaling. Hiermee halen we een cijfer vér boven onze verwachtingen! Hartelijk dank aan iedereen die bestelde!

We verwachten jullie zondag op het afgesproken uur aan het Sportcafé in de Waalstraat! Tot dan!

Yihaaa! Al wie géén 13 is, mag terug de benen strekken! Kuros Zulte start vanaf maandag 07/12 terug met het aanbieden van trainingen voor de jeugd uit Zulte en omstreken!

Kreeg je de nieuwbrief van 03 oktober 2020 niet in de mailbox? Lees hem hier nog eens na! 

We kregen een "JA" voor de beachvolley:

In overleg met onze burgemeester en rekening houdend met de corona-verspoelingen die vanaf 1 juli ingaan, werd beslist dat het beachvolleybalterrein aan onze gemeentelijke sporthal vanaf woensdag 1 juli terug gebruikt kan worden tot en met zondag 12 juli.

Leden van Kuros Heren die hiervan gebruik willen maken, worden door de club gesponsord: neem contact op met Mieke (secretaris@vckuroszulte.be) en reserveer nu nog!

Kreeg je de nieuwbrief van juni 2020 niet in de mailbox? Lees hem hier nog eens na! 

Klik hier om de nieuwsbrief van 10/05 te (her)lezen.

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
14/06
Axander Vantomme
15/06
Leon Desmet
19/06
Jonas Vervaeck
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com